Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 3 juli 2017

Ingrid Timmer verkozen tot lijsttrekker

Ingrid Timmer is door de leden van D66 Zutphen-Warnsveld gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Ze won met 78,4% van de stemmen. Haar opponent, Huibert Brouwer kreeg 21,6% van de stemmen. Ingrid geeft al leiding aan de Zutphense D66-fractie: “Ik ben heel blij dat leden en fractie dit  vertrouwen in mij stellen.”

Ambities voor de toekomst
“In de afgelopen jaren de afdeling fiks gegroeid. We zijn inmiddels nog een zogenoemde 100+ afdeling. Voor de verkiezingen mikken we op een zetel extra! Ik zal met veel energie, samen met enthousiaste kandidaten, leden, en sympathisanten, een positieve campagne voeren met een duidelijk verhaal”.

Duidelijke koers
“Ik ga altijd uit van het positieve en probeer binnen het team D66 Zutphen-Warnsveld te enthousiasmeren en verbindingen te leggen. Mijn motto? ‘Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg’. Ik ga daarom ook graag het debat aan in de Raad over werkgelegenheid, onderwijs en het sociaal domein.

In de afgelopen periode hebben we met de fractie laten zien dat we op een positief kritische manier oppositie kunnen voeren. Met deze instelling hebben we kansrijke initiatieven gecreëerd en veel invloed kunnen uitoefenen op diverse projecten en besluiten van het college en de raad. We worden gezien als een betrouwbare partij met een heldere koers. Een partij waarmee men ook in de toekomst graag wil samenwerken!

Ik zou het mooi vinden wanneer we deze positieve lijn ook kunnen voortzetten en met elkaar alle inspanning te doen om onze invloed zo groot mogelijk te maken. Ik wil mij ten volle inzetten om vanuit onze 5 richtwijzers er zorg voor te blijven dragen dat de gemeente Zutphen-Warnsveld een bruisende, eerlijke, open en mooie gemeente blijft. Een gemeente waar we trots op mogen zijn!”

Het bestuur van D66 Zutphen Warnsveld is Huibert en Ingrid dankbaar voor hun inzet.

Afbeelding: Huibert Brouwer en Ingrid Timmer in debat, afgelopen 15 juni