Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 6 maart 2018

D66 bustour bij Het Stedelijk Zutphen

Maandag 5 maart was de landelijke bustour van D66 in Zutphen! We waren te gast bij Het Stedelijk Zutphen. Bij het bezoek waren de tweede kamerleden Kees Verhoeven, Rob Jetten Maarten Groothuizen aanwezig.

De kamerleden zijn in gesprek gegaan met leraren en studenten over hoe de aansluiting tussen het VMBO, MBO en de arbeidsmarkt beter kan. Schoolleidingen van verschillende middelbare scholen uit de buurt kwamen langs om extra input te leveren; het Stedelijk en ‘t Beeckland Vorden presenteerden hun samenwerking voor een sterk VMBO, waarbij praktijkgericht onderwijs centraal staat.

D66 vindt een krachtig VMBO binnen onze gemeente onmisbaar. Dankzij een goede doorstroom naar werk werken we met het onderwijs aan een aantrekkelijk vestigingsklimaat en is Zutphen extra aantrekkelijk voor (nieuwe) banen in de regio!

Lokaal Gelderland was aanwezig voor een korte videoimpressie. Bekijk de video hier.