Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 22 september 2018

Bijeenkomst “in gesprek met” over bezuinigingen

De Gemeente Zutphen heeft haar plannen bekend gemaakt ten aanzien van de forse bezuinigingen die nodig zijn om de financiële positie van Zutphen weer gezond te krijgen. Deze bezuinigingen gaan voor iedereen in de gemeente gevolgen hebben.

Keuzes en gevolgen
De fractie van D66 wil graag met alle leden en alle andere geïnteresseerden van gedachten wisselen over de te maken keuzes en de mogelijke gevolgen die deze bezuinigingen hebben.

Meningen en visies ophalen
Fractievoorzitter Ingrid Timmer zal de inleiding verzorgen en vertellen over de status, het proces en de te maken keuzes. Daarna kunnen we met elkaar in gesprek. Het doel van deze avond is om meningen en visies op te halen van zoveel mogelijk mensen uit Zutphen en Warnsveld, zodat de fractie de plannen kritisch kan beoordelen en voldoende input kan geven in het besluitvormingsproces.

Voor leden en andere geïnteresseerden
De avond vindt plaats op donderdag 27 september om 20:00 uur in het Oude Gemeentehuis in Zutphen. Je kunt je aan de achterdeur melden. Bij deze zijn de leden en iedereen die aan wil sluiten van harte uitgenodigd voor deze avond. Zet ‘m in je agenda!