Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 18 maart 2021

D66 oogst ook in Zutphen, een historische zege!

Bijzondere verkiezingen, midden in de Corona pandemie, een heugelijke opkomst maar bovenal een spectaculaire overwinning voor onze partij. En dat zien wij ook in Zutphen, D66 is de grootste partij! maar liefst 5351 inwoners (17.7%) stemde op ons! Een prachtige groei. Daar zijn wij reuze blij mee!

Het harde werken is beloond en het is fantastisch dat wij hebben afgerekend met ons latente trauma “regeren is halveren”. Supertrots op Sigrid Kaag. Onze boodschap van een progressieve, eerlijke en groene politiek is goed overgekomen. Als D66 Zutphen/Warnsveld brengen wij dat dagelijks met het nodige enthousiasme, realisme en optimisme in praktijk. Dat is niet onopgemerkt gebleken. Wij gaan daar met veel plezier en enthousiasme voor onze gemeente mee door.

 

Yvonne ten Holder

Fractievoorzitter D66 Zutphen/Warnsveld