Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 14 juli 2021

Lijsttrekker bekend!

Wij kunnen met vreugde mededelen dat Yvonne ten Holder met een zeer grote meerderheid en wel 92 % van uitgebrachte stemmen, is verkozen tot Lijsttrekker voor de gemeente raadsverkiezingen 2022.

Wij hopen op een goede campagne en goed resultaat.

 

Korte Q&A met de kersverse lijsttrekker:

Yvonne wat vind jij van deze uitslag?

Het is bijzonder eervol om alsĀ  lijsttrekker gekozen te zijn, dank voor het geboden vertrouwen. Er ligt een grote klus die alleen samen geklaard kan worden.

Ik ben ervan overtuigd, dat het politieke landschap flink zal verschuiven de komende verkiezingen.

We zullen voor alle Zutphenaren, jong en oud, onze Zutphense D66-koers op de uitdagingen waar de gemeente voor staat, stevig voor het voetlicht moeten brengen.

 

Waar staat D66 voor volgens jou?

Wij staan voor een duurzame, groene toekomst, behoud van ons erfgoed en de Zutphense basisvoorzieningen zorg, welzijn, cultuur, educatie en sport. Maar ook voor het versterken van de lokale democratie, inwoners voelen zich nog te vaak niet gezien en gehoord.

Ik heb er zin in om samen met alle leden een bruisende campagne te voeren. Een campagne waarbij we in gesprek gaan en ons oor te luister leggen.

De Zutphense economie en samenleving is te belangrijk om alleen aan politici over te laten. Samen met inwoners, organisaties en bedrijven werken aan die groene, sociale, leefbare en ondernemende stad.

Dat zal de boventoon in de campagne moeten voeren.

Met die inzet wil ik graag als lijsttrekker van D66 Zutphen met iedereen de verkiezingen ingaan. Om samen met een lijst vol gedreven kandidaten en betrokken leden ons verhaal voor een nieuwe toekomst voor Zutphen een podium te geven.

 

Wat wil je verder nog kwijt?

Wil je meedoen? Of heb je leuke suggesties? Laat het mij weten!

 

Yvonne ten Holder (06-12302928)

Lijsttrekker D66 Zutphen