Steun ons en help Nederland vooruit

Robin de Weerdt

Penningmeester

29 jaar

Zutphen (Centrum)

  • Stijldanser
  • Student
  • Optimist

Ik ben in 1992 geboren in Zutphen. Van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in de politiek. Ik ben D66 binnengekomen als meeloper om erachter te komen hoe het politieke systeem achter de schermen nou werkelijk is. Tijdens mijn meeloopperiode heb ik besloten om binnen D66 actief te blijven. Ik ben begonnen bij de fractie en het bestuur. Nu wil ik graag in de gemeenteraad, dit omdat ik in de gemeenteraad zelf kan bijdragen aan de veranderingen binnen Zutphen en binnen de politiek.

Mijn familie komt deels uit Polen, D66 staat voor gelijke kansen. Zo ook voor mensen met andere nationaliteiten in hun bloed. Iedereen is gelijk en verdient eerlijke kansen. Daarin gaan wij uit van de eigen kracht van de mensen.

In het dagelijks leven maak ik graag muziek, ik heb als hobby om muziek te maken op de computer. Ook vind ik het leuk om muziek te draaien op feesten en in de dansschool waar ik af en toe help. Mijn grootste hobby is dansen. Ik doe al ongeveer 11 jaar aan stijldansen bij Vieberink in Zutphen. En hier help ik ook als assistent of ik geef les in de bovenkamer aan ouderen.

Ik wil mij inzetten voor de jongeren, cultuur en uitgaan in Zutphen en omstreken. Dit begint bij een goede, uitgebreide en veilige OV-verbinding van en naar Zutphen.

Gelijke kansen voor iedereen: D66 krijgt het voor elkaar!